В столиці у наркозбувачів вилучили партію кокаїну на суму 20 000 доларів США (відео)

20:22  |  10.05.2023
В столиці у наркозбувачів вилучили партію кокаїну на суму 20 000 доларів США

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання фігурантів, де виявили наркотичні речовини та ще 320 000 тисяч гривень. Зловмисникам повідомлено про підозру та за незаконний обіг наркотиків їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які збували кокаїн на території столиці.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, поліцейські провели чотири етапи оперативних закупок та затримали наркоторговців у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми встановили, що два полтавчанина, 1993 та 1994 років народження, орендували квартиру у Печерському районі столиці та використовували її, як склад для зберігання та місце фасування наркотиків. Для маскування злочинної діяльності порушники проживали у різних районах міста Києва. Ми провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та в орендованому помешканні, де виявили та вилучили 100 грамів кокаїну, канабіс та 320 000 тисяч гривень. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого «товару» становить близько 20 000 доларів США».

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманим про підозру.

«За незаконний обіг наркотичних речовин фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна», — додав Олександр Дибов.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: