В ОП хочуть створити комісію, яка б контролювала використання зброї, отриманої від партнерів

11:40  |  14.07.2022
Єрмак

Глава Офісу президента Андрій Єрмак запропонував Верховній Раді створити Тимчасову спеціальну комісію, яка б контролювала використання зброї, отриманої від західних партнерів України.

Джерело: Андрій Єрмак

«Питання зброї для нашої держави — це пріоритет. Ми всі бачимо, як вже змінюють ситуацію на полі бою західні гармати, САУ, HIMARS та інші види озброєнь.

Нам потрібно більше зброї для звільнення територій, ми не дамо росіянам перемогти і зробимо все, щоб вигнати їх з нашої землі», — заявив політик.

Цю пропозицію очільник ОП зробив на тлі заяви американської конгресменки Вікторії Спартц, яка висловила занепокоєння щодо нагляду за поставками зброї Україні і припустила, що така ситуація могла виникнути через Єрмака.

У своєму пості голова ОП натякнув, що такі звинувачення – це «російські спроби розбалансувати міжнародну коаліцію навколо України» і вони «зазнають нищівного краху».

«Парламент, як законодавчий орган, має бути долучений до контролю оборонної допомоги союзників. Наша мета — максимальна прозорість, наскільки це можливо в умовах воєнного стану», — резюмував Єрмак.
Читайте також: Зеленський розповів, скільки ракет випустила рф по території України

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. […] ми писали, що в ОП хочуть створити комісію, яка б контролювала використання зброї, отриманої від […]

  2. […] Раніше ми писали, що в ОП хочуть створити комісію, яка б контролювала використання зброї, отриманої від парт… […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: