В одному з районів столиці чоловік у власному будинку облаштував теплицю де вирощував коноплі

13:16  |  22.12.2023
В одному з районів столиці чоловік у власному будинку облаштував теплицю де вирощував коноплі

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік у власному будинку облаштував теплицю де вирощував нарковмісні рослини. Вилучені коноплі направили на експертне дослідження. За вчинення кримінального проступку підозрюваному загрожує до трьох років обмеження волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Днями наряд патрульної поліції отримав повідомлення про вчинення крадіжки в одному з приватних будинків у столичних Бортничах.

Під час перевірки інформації, встановлення обставин та опитування можливих свідків та очевидців події поліцейські виявили, що сусід потерпілого у своєму будинку обладнав теплицю для вирощування рослини конопель.

На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний місцевий мешканець в одній з кімнат будинку облаштував спеціальну теплицю де вирощував коноплі. Її він обладнав спеціальним освітленням, штучним поливом, вентиляцією, датчиками температури та вологи.

Рослини чоловік висадив у окремі горщики, а для їх швидкого росту підживлював різноманітними добривами.

Правоохоронці вилучили коноплі та обладнання, яке використовувалося для їх вирощування та направили все на проведення експертного дослідження, за результатами якого буде вирішуватися питання щодо оголошення порушнику про підозру.

За вказаним фактом відділом дізнання Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України – незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку чи конопель.

У рамках проведення досудового слідства поліція перевіряє чоловіка на причетність до вчинення інших наркозлочинів.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: