В Київській опері відбудеться презентація симфонічної поеми «Незламні»

11:30  |  06.10.2022
опера

З нагоди Дня захисників і захисниць України в Київській опері 14 жовтня відбудеться презентація симфонічної поеми «НЕЗЛАМНІ». Концертну програму підготовлено спільно з джаз-квінтетом Ігоря Закуса в рамках українсько-польського проєкту «Ukraina Cho-jazz». 

Джерело: Київська міська рада

До концертної програми увійшли твори Ігоря Закуса, які оркестровані для симфонічного оркестру і джазового квінтету, а також вірші українських поетів, написані в перший місяць російсько-української війни.

«Незламні – це про українців. Музика – присвячена їм. А вірші, написані в перші місяці війни, оспівують український народ, його дух і незламність. Мирного українця, який стає воїном, його батьків, дітей, українську жінку, українського солдата. Це велике музичне полотно, яке включає поезію про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України. Над симфонічною поемою «НЕЗЛАМНІ» працюють кращі українські оркеструвальники, які презентують глядачам емоційну програму музично-поетичного втілення шляху українців до перемоги», – розповіли в Київській опері.

Концерт відбудеться 14 жовтня в Київському муніципальному театрі опери та балету (вул. Межигірська, 2). Детальніше за посиланням: https://kyivoperatheatre.com.ua/show/nezlamni/.

Раніше ми писали, що киян запрошують відвідати безкоштовну лекцію про епоху козаків

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: