В Киеве с 6 апреля завершается отопительный сезон

11:21  |  03.04.2019
В Киеве с 6 апреля завершается отопительный сезон

Фото: postfactum.ks.ua

Отопительный сезон в Киеве официально завершается с 6 апреля. Соответствующее распоряжение подписал Киевский городской председатель Виталий Кличко. Об этом сегодня во время пресс-брифинга заявил заместитель председателя КГГА Петр Пантелеев.

«Нагадаю, що рішення про завершення опалювального сезону орган місцевого самоврядування приймає, виходячи з погодних умов. За інформацією, що надав нам Укргідрометцентр, температура повітря буде підвищуватись. Тому вже із 6 квітня ми завершуємо роботу системи централізованого опалення. Окремо наголошую, що заклади соціальної сфери відключатимуть від опалення лише за їхніми індивідуальними заявками, тобто за рішенням адміністрацій цих закладів», — отметил Пантелеев.

Он также подвел итоги отопительного сезона завершается.

«Ви знаєте, що вперше місто проводило цей зимовий період зусиллями комунального підприємства «Київтеплоенерго». Адже у квітні 2018 року місто завершило багаторічну угоду із «Київенерго». На нашу думку, попри низку викликів, сезон пройшов стабільно і надійно. Аварійні бригади оперативно ліквідовували пошкодження мереж», — говорит заместитель председателя КГГА.

В течение отопительного сезона «Киевтеплоэнерго» выявило и устранило почти 6000 повреждений тепловых сетей.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: