В Ірпені викрили пособницю окупантів, яка разом із ними займалася мародерством (відео)

16:37  |  11.06.2022
В Ірпені викрили пособницю окупантів, яка разом із ними займалася мародерством

Фото: npu.gov.ua

Поліція викрила жительку Ірпеня, яка вказувала російським військовим на помешкання заможних сімей та разом із ними грабувала їх будинки під час тимчасової окупації міста. Поліцейські під час обшуку вилучили у неї символіку окупантів та вкрадене майно у місцевих.

Джерело: Національна поліція України

Поліцейські знайшли в пособниці окупантів побутову та комп’ютерну техніку, мобільні телефони, ювелірні вироби, велосипеди, одяг, парфуми та колекційний алкоголь.

Під час спілкування із правоохоронцями жінка вигадала історію про те, що сусіди нібито передали їй ці речі на зберігання. Втім, залучені як поняті місцеві жителі під час обшуку впізнали свої речі, викрадені під час окупації.

Містяни створили групу в соцмережі й одразу публікували фото вилученого під час обшуку майна — у такий спосіб правоохоронці одразу встановили десять потерпілих, яких пограбувала підозрювана разом із російськими військовослужбовцями. Наразі слідчі встановлюють остаточну кількість постраждалих.

Жінка раніше вже потрапляла в поле зору поліцейських: зокрема, через конфлікти із сусідами та домашнє насильство над своєю матір’ю.

Остаточну правову кваліфікацію діям жительки Ірпеня нададуть після проведення усіх необхідних заходів. У поліції зазначили, що підозрювана нестиме відповідальність за колабораційну діяльність та зберігання забороненої символіки.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: