Управління Верховного комісара ООН у справах біженців передало Києву гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

17:10  |  22.12.2022
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців передало Києву гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Фото: kyivcity.gov.ua

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців передало Києву гуманітарну допомогу, яка буде спрямована на підтримку вимушених переселенців та малозабезпечених осіб.

Джерело: Заступниця голови КМДА Марина Хонда

«Мова йде про засоби, які допоможуть зігрітися у випадку тривалої відсутності електроенергії. Це спальні мішки, ковдри, подушки, матраци, постільна білизна. Також гігієнічні набори, термоси та буржуйки для установ, де є потреба і можливість їх встановлення. Все це буде передано на наші соціальні заклади та територіальні центри соціального обслуговування населення. Допомога буде спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які перебувають в Києві, зокрема й осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які проживають у наших соціальних закладах», – зазначила Марина Хонда.

З 24 лютого, в Києві зареєстровано понад 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб. З них понад 35 тисяч – діти. Усього ж із 2014 року в Києві зареєстровано понад 350 тисяч вимушених переселенців.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: