Українці можуть виграти браслет з автографом Залужного: умови

12:00  |  14.10.2022
Залужний

Monobank разом з платформою United24 та волонтером Ігорем Лаченковим до Дня захисників і захисниць збирають гроші на «Ловців шахедів». Необхідно назбирати 100 млн гривень.

Джерело: Блог Олега Гороховського – співзасновника monobank

«Ми хочемо зібрати 100 млн.гривень для придбання «Ловця шахедів». Це така фігня, що робить дрон сліпим, він намагається піднятися на безпечну висоту, а далі збивається нашим ППО. Такі системи стоять на озброєнні країн НАТО. Один «Ловець» коштує ~50 млн грн, але ми, звичайно ж, хочемо купити щонайменше два! Точну назву та модель цієї системи наразі називати мені не дозволили», — пише Гороховський.

Донатити потрібно мінімум 5 гривень, можна й більше. Кожні 5 гривень – один шанс виграти унікальний приз. Дробити суми необов’язково, якщо ви перерахуєте одразу 100 гривень, у вас буде 20 шансів у розіграші, кажуть організатори.

Посилання на Банку тут

1000 браслетів з металу останньої довоєнної партії Азовсталі з написом «ВІРЮ ЗСУ», які спеціально зроблені для цього збору обмеженим тиражем. 100 з них — з автографом Валерія Залужного.

«80 браслетів з автографом головнокомандувача гарантовано віддамо за внески понад 100’000 гривень. Але, думаю, це закінчиться у перші години. Решту 920 браслетів (900 без автографу + 20 з автографом) розіграємо між усіма, хто зробить внески до нашої Банки чи Банки Лачена», — пише Гороховський.

Підсумки розіграшу оголосять в неділю 16.10 о 17:00 на каналі Олега Гороховського

«Якщо робите донат не з карток моно, вказуйте в коментарі до платежу свої дані для розіграшу. Монобанк уже від себе зробив донат 5 мільйонів гривень, і ми будемо щасливі, якщо до нас приєднаються інші українські компанії і теж зроблять свій внесок», — підсумовує організатор.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: