Українському актору Остапу Ступці обрали запобіжний захід

15:02  |  06.04.2023
Українському актору Остапу Ступці обрали запобіжний захід

Фото: "Суспільне"

Українському актору Остапу Ступці 6 квітня у Шевченківському суді обирали запобіжний захід щодо причетності у ДТП. Актор перебуватиме під нічним домашнім арештом.

Джерело: «Суспільне»

ДТП сталося ввечері 4 квітня у Голосіївському районі столиці. Підозрюваний скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік 1984 року народження.

«Потерпілий перебуває у лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, а водій позашляховика затриманий і поміщений до СІЗО», — повідомили журналістам в поліції.

Підозрюваного звільнили у залі суду та оголосили про нічний домашній арешт до 5 червня включно. Він не має покидати дім з 22:00 по 06:00. Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня.

«Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення», — сказав актор у залі суду після звільнення.

Остапу Ступці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Автопригода може обернутися для водія трьома роками за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: