Угорські парламентарі передали Києву 15 генераторів

18:43  |  23.01.2023
Угорські парламентарі передали Києву 15 генераторів

Фото: kyivcity.gov.ua

Угорська делегація на чолі з лідером опозиційної політичної партії «Momentum» Ференцом Геленчером зустрілась з заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком та заступницею голови КМДА Ганною Старостенко.

Джерело: КМДА

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, в умовах війни підтримка наших іноземних колег є необхідною та дуже своєчасною.

«Щоденно окупанти наносять артилерійські та авіаудари по нашим енергооб’єктам. І в цей час російського енерготерору нам допомагають іноземні партнери, які надають генератори та мобільні електростанції. Ми, зі свого боку, продовжуємо налагоджувати міжмуніципальну співпрацю з європейськими містами та парламентарями, які підтримують нашу проєвропейську позицію та готові допомагати аж до нашої Перемоги. Зокрема, наші угорські колеги, окрім суттєвої допомоги у літньому відпочинку дітей-киян, з початку війни допомагали українцям Закарпаття та нашим переселенцям в Угорщині. А сьогодні вчергове привезли до Києва 15 генераторів для міста. Разом ми вистоїмо і переможемо – деокупуємо всі українські території та назавжди позбудемось кремлівського диктаторського режиму, який тероризує всю Європу», – наголосив Володимир Бондаренко.

За словами заступниці голови КМДА Ганни Старостенко, весь демократичний світ об’єднався задля боротьби з країною-агресором, яка несе розруху та чинить геноцид українського народу.

«З перших днів війни міська влада співпрацює з європейськими партнерами та волонтерськими організаціями, які надають гуманітарну допомогу українцям. Нам важливо отримати максимальну підтримку демократичної спільноти задля боротьби з окупантами. Війна в Україні несе загрозу не лише для нашого народу та державності, вона є небезпечною для всієї Європи. І тільки разом, у співпраці та взаємодопомозі, можливо здобути Перемогу», – додала Ганна Старостенко.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: