Угорська благодійна організація «Захист» передала «Київтеплоенерго» потужний генератор та теплові гармати

16:55  |  17.11.2022
Угорська благодійна організація «Захист» передала «Київтеплоенерго» потужний генератор та теплові гармати

Фото: kyivcity.gov.ua

Неурядові громадські, релігійні діячі та просто небайдужі угорці, що об’єднані у благодійну організацію «Захист» («Oltalom Charity Egyesület»), передали сьогодні  комунальному підприємству «Київтеплоенерго» технічну гуманітарну допомогу: генератор потужністю 30 кВт та дві теплові гармати. За відсутності електроенергії обладнання дозволить забезпечувати роботу диспетчерської служби та зв’язок між підрозділами.

Джерело: Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко

Технічна допомога є громадською ініціативою та зібрана самими благодійниками за підтримки муніципалітету міста Будапешта. Обладнання від угорських партнерів є важливою підтримкою для роботи теплової інфраструктури Києва.

Під час обстрілів, відсутності електрики чи надзвичайних подій визначальною є швидкість реагування на позаштатні ситуації. Сотні спеціалістів щоденно забезпечують роботу теплогенеруючого обладнання та ремонтують тепломережі.

Тому важливо мати стабільний зв’язок між диспетчером та оперативним персоналом.

Генератор 30 кВт буде використовуватись як альтернативне джерело електропостачання для диспетчерської служби та забезпечуватиме зв’язок.

«Електрогенератор від наших угорських партнерів – це дуже слушна допомога. Ми бачимо, що ворог постійно атакує критичну інфраструктуру Києва. Це війна з цивільним населенням. Зараз потрібно забезпечити стале електропостачання диспетчерських служб та комунікацію між ними, щоб кияни були з теплом та гарячою водою. Ми сподіваємося на краще, однак готуємось до найгірших сценаріїв. Тож дякуємо за допомогу», – зазначив Дмитро Науменко.

Обладнання використовуватиме СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго». Щоденно десятки диспетчерів координують роботу персоналу, аналізують інформацію про роботу теплової інфраструктури та приймають оперативні рішення.

Лише в аварійній службі працює близько 1200 спеціалістів, а у ліквідації пошкоджень щоденно задіяно 38 аварійних бригад у всіх районах міста.

«В умовах постійних атак російських ракет завдання номер один для «Київтеплоенерго» – забезпечити безперебійну роботу теплової інфраструктури. Ми робимо все можливе для того, щоб столиця була з теплом, однак, коли ворог руйнує енергетику, наявність генераторів та іншого обладнання вкрай важливе для нашої роботи і ми вдячні за нього», – зазначив директор СП «Київські теплові мережі» Василь Деревицький.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: