У столиці збирають жерстяні бляшанки для ЗСУ

09:05  |  03.09.2022
банки

У Києві організація «Україна без сміття» оголосила про збір жерстяних бляшанок. Згодом їх перетворюватимуть на окопні свічки для українських військових.

Джерело: Україна без сміття

Жерстяні бляшанки — це вторинна сировина, яка успішно переробляється, організація приймає їх від самого початку відкриття станції. Крім того, бляшанки стають корисними на фронті, адже в умілих руках вони перетворюються на окопні свічки.

«До нас час від часу надходять запити від волонтерських організацій, які виготовляють окопні свічки для військових. На цьому тижні до нас звернулися неймовірні жінки з організації “Маскувальні Янголи” @mask_angels_ і ми вже відвантажили їм 60 кг бездоганно чистих жерстянок.

Ми знаємо, що більшість з вас давно сортує жерсть і не тільки. Закликаємо тих, хто ще не почав сортувати власні відходи — зробити це із нами. І гарним стартом для вас може стати цей збір жерстяних бляшанок», — наголосили в організації.

Банки потрібно приносити за адресою: Київ, Саперно-Слобідська, 25/4. Станція працює у будні з 10 жо 17 години, субота, неділя — вихідні.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: