У столиці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві безхатька (відео)

14:00  |  28.08.2023
У столиці затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві безхатька

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік наніс 21 ножове поранення в груди, живіт та шию потерпілому, після чого замотав тіло у целофан та відтягнув до підвалу сусіднього будинку. Відомо, що затриманий у 2017 році вчинив аналогічний злочин, проте під час судових засідань у квітні цього року йому змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Жахливу знахідку цими вихідними виявили мешканці будинку на вулиці Лариси Руденко. Заявник повідомив до поліції, що поруч із підвалом лежить понівечене тіло невідомого, замотане у целофан.

На місце події негайно прибули слідчі, криміналісти, співробітники карного розшуку та судово-медичний експерт.

Начальник Дарницького управління поліції полковник поліції Олег Гудима зазначив, що загиблим виявився 38-річний місцевий житель без постійного місця мешкання.

На його тілі судово-медичний експерт виявив 21 ножове поранення, переважна більшість з яких біля серця.

«Спільно з оперативниками столичного главку, ми встановили, що до скоєння злочину причетний 62-річний киянин, який мешкає у сусідньому будинку. Чоловік запросив у гості потерпілого, де під час вживання спиртних напоїв між ними виник конфлікт. Порушник накинувся з ножем на гостя та завдав йому численних поранень, внаслідок яких останній загинув. Надалі зловмисник декілька діб тримав тіло у квартирі, після чого замотав його у целофан та відтягнув до підвалу сусіднього будинку».

У ході невідкладних слідчих дій в оселі підозрюваного слідчі виявили сліди бурого кольору та ймовірне знаряддя вчинення злочину. Також стало відомо про те, що у 2017 році порушник вчинив схоже за характером вбивство та аналогічним чином намагався позбутися тіла жертви, відтягнувши його на інший поверх будинку.

Під час судових засідань у квітні цього року суд змінив обвинуваченому запобіжний захід з тримання під вартою на нічний домашній арешт.

«За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури ми повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Слідчі підготували клопотання до суду щодо перебування фігуранта під вартою на час слідства. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення», — додав Олег Гудима.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: