У столиці затримали киянина за пограбування чоловіка у Подільському районі

12:59  |  23.02.2024
У столиці затримали киянина за пограбування чоловіка у Подільському районі

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник на вулиці познайомився із потерпілим та запропонував йому разом влаштувати застілля. Коли чоловіки зайшли у темний провулок, фігурант вдарив потерпілого та відібрав мобільний телефон. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва від місцевого мешканця надійшло повідомлення, про те, що у Подільському районі його пограбував невідомий.

Правоохоронці встановили, що на вулиці до 46-річного містянина підійшов перехожий із пропозицією познайомитись та влаштувати застілля. Заявник погодився та пішов разом із новим товаришем у напрямку дому.

Коли чоловіки зайшли у темний безлюдний провулок, порушник вдарив його по голові, а коли той впав – відібрав мобільний телефон й втік.

Лікарі надали потерпілому необхідну медичну допомогу, а оперативники протягом доби розшукали нападника та затримали його. Ним виявився наркозалежний 34-річний мешканець Києва.

Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та наразі є фігурантом декількох кримінальних проваджень розпочатих за фактом крадіжок.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний із насильством та вчинений в умовах воєнного стану.

Чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: