У столиці затримали киянина, який під час застілля з ножем напав на товариша

13:03  |  16.04.2024
У столиці затримали киянина, який під час застілля з ножем напав на товариша

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Потерпілий отримав численні ушкодження обличчя, шиї й проникаюче поранення живота, та наразі перебуває в лікарні. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що у квартирі в Оболонському районі перебуває чоловік з ножовим пораненням, якому вони надають допомогу.

По прибуттю на місце події правоохоронці з’ясували, що в оселі місцевого мешканця компанія чоловіків розпивала алкогольні напої. Під час застілля між двома гостями виник конфлікт, в результаті якого фігурант накинувся на 47-річного потерпілого з ножем.

Нападник спричинив чоловікові численні ушкодження обличчя, шиї та проникаюче поранення живота.

Слідчі вилучили з місця знаряддя вчинення злочину та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий киянин, 1973 року народження.

За процесуального погодження Оболонської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Наразі суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: