У столиці затримали групу чоловіків, які торгували вогнепальною зброєю

12:00  |  10.07.2022
зброя

Слідчі Головного слідчого управління за оперативного супроводу Департаментів карного розшуку, оперативної служби та оперативно-технічних заходів Національної поліції України задокументували злочинну діяльність трьох осіб віком 40, 54 та 28, які налагодили збут вогнепальної зброї та боєприпасів на території міста Києва.

Джерело: поліція Києва

Поліцейські зафіксували три факти реалізації автоматів та набоїв до них.

6 липня зловмисників затримали за силової підтримки бійців підрозділу поліції особливого призначення безпосередньо під час чергового збуту автоматичної зброї – кулемета Калашникова та понад трьох тисяч набоїв до нього.

В ході проведення обшуків за місцем проживання фігурантів, а також в нежитлових приміщеннях, що ними використовувались, поліцейські вилучили 8 одиниць вогнепальної зброї, понад 6 тисяч боєприпасів та вибухових пристроїв, втому числі гранати і тротилові шашки.

Наразі учасники злочинної групи затримані в процесуальному порядку, найближчим часом їм буде повідомлено про підозру в зберіганні та збуті вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв без передбаченого законом дозволу відповідно до ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: