У столиці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у жорстокому вбивстві рідної бабусі (відео)

18:11  |  15.05.2024
У столиці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у жорстокому вбивстві рідної бабусі

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час сімейної сварки онук кухонним ножем завдав одинадцять ударів своїй родичці. За умисне вбивство зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Минулих вихідних, близько 23 годині вечора, до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі родичі виявили труп жінки 1958 року народження з ознаками насильницької смерті.

Як розповів очільник Голосіївського управління поліції полковник поліції Араік Кочкадамян, потерпіла отримала несумісні з життям травми та померла на місці події:

«У ході досудового розслідування ми встановили, що у квартирі знаходилась жінка разом зі своїм онуком. Під час сімейного конфлікту підозрюваний накинувся на жінку та почав бити її, потім схопивши кухонний ніж, став наносити удари у різні частини тіла, поки потерпіла не перестала подавати ознаки життя. Після скоєного зловмисник втік з місця події, а знаряддя вбивства викинув на сусідній вулиці».

Провівши комплекс пошукових заходів оперативники Голосіївського управління поліції спільно з колегами зі столичного главку та аналітиками сектору кримінального аналізу встановили місцеперебування 22-річного фігуранта.

Він переховувався в недобудовах в одному із селищ на Київщині.

«Зловмисника, раніше не судимого киянина, поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання», – додав полковник поліції.

Слідчі територіального підрозділу за погодженням з Голосіївською окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: