У столиці затримали чоловіка, який ледве не зарізав батька

15:18  |  27.04.2023
У столиці затримали чоловіка, який ледве не зарізав батька

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час конфлікту чоловік кухонним ножем вдарив родича у живіт. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, за який йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про те, що у квартирі на проспекті Володимира Івасюка перебуває чоловік з ножовим пораненням. За вказаною адресою одразу виїхали оперативники та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко, по прибуттю правоохоронці з’ясували, що поранення чоловік отримав під час конфлікту з сином:

«Зі слів потерпілого, через сварку син порізав колеса в його авто. У ході подальшого з’ясування відносин чоловік кухонним ножем вдарив батька та пішов з місця. Постраждалий самостійно вернувся до оселі, де дружина і викликала йому швидку медичну допомогу. Чоловіка з проникаючим колото-різаним пораненням живота госпіталізували у лікарню, а його 27-річого сина ми затримали протягом години у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчими за погодження з Оболонською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюремного ув’язнення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: