У столиці зафіксували новий рекорд України з найбільшою кількістю побажань військовим

15:12  |  05.09.2023
У столиці зафіксували новий рекорд України з найбільшою кількістю побажань військовим

Фото: kyivcity.gov.ua

Департамент суспільних комунікацій КМДА в парку імені Тараса Шевченка встановив 10-метровий прапор України. На його полотні всі охочі могли залишити побажання для Збройних Сил України. За неповний день вдалося зібрати понад 800 підписів, встановивши новий національний рекорд.

Джерело: Директор Департаменту Роман Лелюк у Facebook

«Ми зібрали 818 побажань на 10-метровому прапорі для наших Захисників і Захисниць! І це лише за неповний день! Прапор із найщирішими словами вдячності від киян і гостей міста передамо до Київ Мілітарі Хаб. Щоб усі наші воїни бачили, наскільки ми їх цінуємо!» – зазначив Роман Лелюк.

Під час встановлення рекорду представники Національного реєстру рекордів України засвідчили цікаву статистику: на синій частині прапора більше побажань писали чоловіки. На жовтій – жінки та діти.

«Ми сьогодні маємо чудову номінацію, яка, мабуть, найбільше передає те, що кожен із нас відчуває – найбільша кількість добрих побажань на прапорі Захисникам та Захисницям нашої Батьківщини. Цей прапор об’єднує всі наші прагнення, всю нашу енергетику. Ми розраховували на те, що на прапорі вільного місця не буде, адже люди прагнули залишити те своє сокровенне, яке кожен зараз має. Коли читаєш ці написи, просто серце щемить. Прочитала: «Дякую за те, що я живу» і хочу те саме сказати!», – зауважила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: