У столиці всі охочі можуть безкоштовно удосконалювати українську мову

12:00  |  09.07.2022
СЯЙВО

Кияни та гості столиці зможуть удосконалювати навички спілкування українською мовою в муніципальній книгарні «Сяйво книги».

Джерело: КМР

Як зазначили у КП «Міський Магазин», у час війни десятки тисяч українців свідомо підходять до питання виключення російської мови зі щоденного вжитку.

«Усі охочі, хто бажають вивчати українську мову самостійно, без допомоги вчителя, можуть долучитись до зустрічей клубу українського мовлення. У процесі тренувань учасники будуть розвивати навички спілкування для того, щоб побороти мовленнєвий бар’єр та страх. Ми маємо підтримувати людей, які виявили бажання спілкуватись українською та допомагати їм поступово вивчати мову. У клубі кияни та гості міста зможуть опанувати нові знання та провести час в україномовному середовищі», – розповіли у КП «Міський Магазин».

У КП «Міський Магазин» додали, що перша зустріч клубу українського мовлення відбудеться 14 липня (початок о 18:00) у муніципальній книгарні «Сяйво книги» (вул. Велика Васильківська, 6). Надалі зустрічі будуть проводитись щотижня.

Для того, щоб долучитись до зустрічі клубу необхідно пройти попередню реєстрацію. Інформація за посиланням: https://www.facebook.com/magazinkp.

У випадку оголошення повітряної тривоги всі учасники клубу зможуть пройти в укриття, яке розташоване у приміщенні книгарні.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: