У столиці судитимуть чоловіка, який обікрав 10-річну дитину

13:00  |  17.07.2022
дитмайданчик

У Києві перед судом постане чоловік, який обікрав 10-річну дитину. Поки хлопчик грався на дитячому майданчику зловмисник викрав з його сумки мобільний телефон та втік. Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного. За крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану, чоловіку загрожує до восьми років в’язниці.

Джерело: поліція Києва

У квітні місяці поточного року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки, яка повідомила, що у дворі будинку на вулиці Празькій її неповнолітнього сина обікрали невідомі.

Правоохоронці поспілкувалися з хлопчиком і з’ясували, що він грався на дитячому майданчику з іншими дітьми, а свою сумку поклав неподалік. Коли малий помітив, що його телефон зник, то одразу пішов додому.

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Діана Григорчук, поліцейські провели оперативно-розшукові заходи і встановили особу ймовірного злочинця:

«Зловмисником виявився місцевий мешканець, 1998 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Ми з’ясували, що чоловік встиг продати вкрадений телефон, але нам вдалося його розшукати та повернути власнику», — повідомили у відділку.

За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: