У столиці розпочали ремонт бруківки на вулиці Михайла Грушевського

10:45  |  07.10.2022
ремонт дороги

У столиці розпочали ремонт покриття з бруківки на вулиці Михайла Грушевського. Триватимуть роботи протягом двох місяців. 

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

«Столичні дорожники розпочали ремонт покриття з бруківки на вулиці Михайла Грушевського. Працюють на ділянці від вулиці Садової до стадіону ім. Лобановського. Насамперед перекладуть гранітну бруківку на смугах спуску. Загалом плануємо оновити 7 тисяч кв. м. покриття. Роботи триватимуть протягом двох місяців», – написав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, цього року місто акцентувало увагу, зокрема, на оновленні найбільш ушкоджених доріг із гранітної бруківки. Наразі практично завершили оновлення покриття та тротуарів на Подільському узвозі.

Повністю автомобільний рух оновленим Подільським узвозом відкриють у понеділок, 10 жовтня. Там відремонтували майже 10 тисяч кв. м покриття. Влітку закінчили роботи на Володимирському узвозі. Загалом там оновили близько 6,3 тисячі кв. м дорожнього покриття. А також виконали поточний ремонт вулиці Шовковичної – оновили найбільш ушкоджені ділянки бруківки.

Раніше ми писали, що у київських школах почала працювати муніципальна охорона

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: