У столиці офіси із центральним опаленням можуть закрити на зиму

10:25  |  26.09.2022
Разница в 3-4 градуса: где в Киеве холодно

У Києві офіси із централізованою системою опалення можуть закрити на зиму через те, що столиця буде надавати пріоритет — опалювати житлові будинки, критичну інфраструктуру, лікарні, дитячі садочки чи школи.

Джерело: керівник департаменту управління проєктами та технічного консалтингу CBRE Ukraine Георгій Ніколаєв у коментарі «Інтерфакс-Україна».

«Не виключено, що містам, Києву, зокрема, взимку пріоритетніше опалюватиме житлові будинки, критичну інфраструктуру, лікарні, дитячі садочки чи школи. Вирішенням такої ситуації може бути віддалена робота працівників орендарів із дому під час сильних морозів», — вважає Ніколаєв.

Водночас він наголосив на альтернативах, які можуть бути корисні бізнес-центрам, щоб “пережити” цьогорічний опалювальний сезон.

Так, мова йде про системи альтернативного опалення та кондиціонування, які здатні працювати в режимі теплового насоса. Також в Києві є офісні будівлі, які мають палетні котельні.

Крім того, за словами Ніколаєва є підприємці, які розглядають можливість так званого «зимового офісу». Вони пропонують своїм орендарям на час зимового сезону переїхати до інших офісних будівель, де можна забезпечити достатній рівень опалення завдяки таким котельням. Не виключать і варіант віддаленого формату роботи, там де це можливо.

Раніше ми писали, що ще одне місто стало побратимом Києва: деталі

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: