У столичному метро провели планові ремонти

10:15  |  19.07.2022
метро

Минулого тижня, 11 – 18 липня, у столичній підземці проводили планові ремонтні роботи. Зокрема, замінено 51 шпалу, 8 брусів на стрілочних переводах і 50 метрів рейок.

Джерело: КП «Київський метрополітен».

Окрім цього, тривають капітальні ремонти ескалаторів на пересадці «Золоті ворота» – «Театральна» та на станції «Контрактова площа».

Нагадаємо, що сплатити за поїзд можна транспортною карткою, qr-квитком, qr-кодом, згенерованим у додатку «Київ Цифровий», безконтактною банківською карткою, мобільними додатками ApplePay та Google Pay.

Оператором оплати проїзду у громадському транспорті визначено КП «ГіОЦ», в разі виникнення запитань слід телефонувати на гарячу лінію оператора: (044) 366-55-55.

Інтервали руху поїздів у пікові години становлять 4-5 хвилин, у між пік – 8-10 хвилин. Детальний графік руху поїздів та режим роботи станцій за посиланням http://metro.kyiv.ua/node/103.

Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється. Водночас підземні станції як укриття працюють цілодобово.

Під час повітряної тривоги у комендантську годину з 23:00 до 05:00: при вході в метрополітен як укриття необхідно обов’язково мати документ-посвідчення особи; прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу.

Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей; уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Раніше ми писали, що 60-річна українка збирала координати об’єктів для ракетних ударів по Києву

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: