У столичному барі UnderWu відбудеться дегустація вин: подробиці

11:30  |  09.08.2022
вино

Через напад росії на Україну був повністю зруйнуваний склад компанії GoodWine у селі Стоянка Бучанського району Київської області. Під час авіаудару по складу підприємства більш 1,5 млн пляшок вина було знищено, однак дещо збереглося.

Джерело: бар UnderWu

«Під час авіаудару по складу @goodwine більш 1,5 млн пляшок вина було знищено. Здавалось би, це кінець історії. Але ні, є ті вина, що «вижили» і ми даємо їм шанс на нову історію.
@postoienko_igor та сомєльє Goodwine обрали одні з найцініщих зразків із врятованих пляшок, та презентують їх вам, аби разом насолодитися смаками та водночас зібрати гроші для наших захисників», — пишуть на сторінці бару.

Усі вина особливі підкреслюють організатори заходу, вони вижили у буквальному сенсі та, ймовірно, вже змінили свої оригінальні смаки, від чого стали ще унікальнішими.

«4 келиха для кожного гостя, унікальні закуски від шефа UnderWu та благодійний аукціон.
Що не є не меншою особиливістю вечора, так це музика, яка свого часу також «вижила» та навіть еволюціонувала, спричинивши появу купи нових жанрів».

Захід відбудеться 11 серпня о 18:00, вартість 1200грн за кожного гостя — усі зібрані кошти переходять на потреби ЗСУ. Кількість місць обмежена, попереджають організатори. Бронювання за номером +38 093 811 08 99.

Раніше ми писали, що росіяни заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: