У Солом’янському районі столиці внаслідок ДТП загинув чоловік

13:14  |  26.01.2024
У Солом’янському районі столиці внаслідок ДТП загинув чоловік

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Керманич автомобіля «Ford Transit” здійснив наїзд на пішохода, який перебігав проїзну частину у недозволеному місці. Внаслідок події 43-річного чоловіка із тяжкими травмами було госпіталізовано до лікарні, де він невдовзі помер. За фактом події розпочато кримінальне провадження.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

25 січня близько 18:00 до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на вулиці Вадима Гетьмана, що у Соломʼянському районі столиці.

На місце оперативний черговий скерував лікарів, слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП та екіпажі патрульної поліції.

Встановлено, що водій автомобіля «Ford Transit”, 55-річний місцевий мешканець, рухаючись крайньою правою смугою здійснив наїзд на пішохода, який перебігав проїжджу частину в недозволеному для цього місці. Від отриманих травм 43-річний чоловік помер у лікарні.

Слідчим управлінням столичного главку поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: