У Ryanair підтвердили вихід на український ринок

12:43  |  15.02.2018
Ryanair, авиакомпания, лоукост

Це має статися восени 2018.

Нещодавно міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що довгоочікуваний ірландський лоукостер Ryanair почне літати з України вже восени цього року.

В інтерв’ю польському сайту Fly4free головний секретар та спеціаліст з правових питань та регулювання Ryanair Юліуш Коморек підтвердив цю інформацію.

«Є така країна на сході від Польщі. Мова, звичайно, про Україну. Це реальний термін, і сподіваюся, що так і станеться. Наразі узгоджуються деталі угоди», — відповів Коморек на запитання про те, на які ще ринки вийде лоукостер у найближчий час.

Він додав, що майбутні маршрути відрізнятимуться від тих, що були анонсовані навесні минулого року, але так і не почали літати.

«В цьому розкладі будуть певні зміни. Але ми обов’язково розпочнемо польоти з України до Польщі», — відзначив Коморек.

Нагадаємо, що лоукостер Ryanair повинен був почати літати з України до країн Європи ще в жовтні 2017 року. Компанія навіть відкрила продаж квитків на деякі напрямки.

Але перемовини між авіакомпанією та аеропортом «Бориспіль» зайшли у глухий кут. В липні в Ryanair заявили, що вони йдуть з України через недотримання раніше досягнутої угоди із Мінінфраструктури та посадовцями аеропорту. Згодом переговори про вихід на український ринок відновили.

Источник

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: