У парках Деснянського району влаштують безкоштовні заняття спортом

10:40  |  05.08.2022
спорт

05-06 серпня, у рамках проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України» відбудуться спортивні заходи у парках Деснянського району.

Джерело: Деснянська РДА

«У п’ятницю, 05 серпня, якщо не буде накрапати дощик відбудеться майстер-класи з йоги – тренер Юлія Савіна. Заняття проходять щоп’ятниці у парку «Деснянський», місце збору – біля спортивного майданчика. Початок о 10:00», — пишуть на сторінці Деснянської РДА.

З собою потрібно мати килимок для фітнесу (каремат). У суботу, 06 серпня, в тому ж районі відбудеться спортивний захід у парку «Я люблю мій парк».

До програми заходу будуть включені заняття з:

вуличного фітнесу, який проводитиме тренер з фітнесу, тренер з дитячої акробатики, гімнастики та чирлідингу спортивного клубу «Браво» ДЦФЗН «Спорт для всіх» Олена Марініч;

  • футболу 1 на 1,
  • бадмінтону,
  • петанку,
  • фризбі.

«Збираємось о 09:50. Що потрібно взяти з собою: гарний настрій та килимок для фітнесу (каремат).
Організатор заходу – Деснянський ЦФЗН «Спорт для всіх» — м. Київ за підтримки голови Деснянської РДА Дмитро Ратніков, Управління у справах молоді та спорту Деснянської, у співпраці з Державна установа «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх».

Крім того, на учасників чекають солодкі подарунки від гуманітарного підрозділу добровольчого формування № 19 «СВА Деснянського району м. Києва».

Раніше ми писали, що киян закликають доєднатися до озеленення «Квітів України»

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: