У Києві завершили будівництво Дарницького мосту

15:53  |  06.07.2023
У Києві завершили будівництво Дарницького мосту

Фото: facebook.com/Ministry.for.restoration

У Києві завершили будівництво Дарницького мосту й відкрили рух двома його новозбудованими з’їздами — у бік мосту Патона та Осокорків.

Джерело: Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков

За його словами, відкриття розвʼязки дозволить в рази пришвидшити пересування столицею. 

Згідно з дослідженням аналітичної компанії «ПроМобільність», в умовах перекритого Південного мосту автомобілісти заощадять на транспортних втратах понад пів мільярда гривень на рік завдяки відкриттю з’їздів на Дарницькому мосту.

Також це дозволить організувати пряме сполучення між житловою забудовою Осокорків та Позняків і платформою Kyiv City Express та Березняками.

«Дарницький міст став одним із символів київських довгобудів. За понад 10 років він перетворився на памʼятник халатності та корупції. З відкриттям Дарницького мосту наша боротьба з довгобудами та аварійними мостами не завершена. Зараз, разом із великою урядовою командою та представниками профільних організацій, ми працюємо в Комісії з перевірки стану мостів», — заявив Кубраков.

За його словами, уряд прагне побачити реальний стан мостів та напрацювати конкретні рішення для захисту транспортної інфраструктури та підтримки її належному стані.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: