У Києві затримали зловмисника, який ледь не вбив чоловіка

15:48  |  23.04.2024
У Києві затримали зловмисника, який ледь не вбив чоловіка

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння наніс потерпілому тяжкі поранення. Поліцейські оперативно затримали порушника та повідомили йому про підозру.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Днями до поліції Києва надійшло повідомлення, про те що в під’їзді одного з будинків Солом’янського району невідомий чоловік наніс мешканцю будинку ножове порання.

Працюючи на місці події поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками виник конфлікт, який надалі переріс у бійку. Нападник, перебуваючи у нетверезому стані, завдав ножового поранення потерпілому та втік.

Правоохоронці оперативно встановили особу фігуранта та затримали його неподалік місця вчинення кримінального правопорушення. Ним виявився раніше не судимий мешканець столиці, 1994 року народження. Знаряддя злочину – ніж, вилучено.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: