У Києві затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем

12:12  |  29.01.2024
У Києві затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем

Фото: kyiv.npu.gov.ua

З’ясовуючи стосунки зловмисниця вдарила чоловіка ножем. Патрульні поліцейські спільно з оперативними працівниками затримали жінку на місці вчинення злочину. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшла інформація від лікарів «швидкої» про те, що поблизу хостелу вони виявили чоловіка з ножовими пораненнями.

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Любов Зеленова, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі співмешканкою:

«Цивільне подружжя деякий час спільно вживало алкогольні напої, а згодом, з’ясовуючи стосунки, жінка схопила зі столу кухонний ніж та двічі вдарила ним співмешканця. Потерпілий отримав колото-різані поранення грудної клітини та ноги. Після цього чоловік вийшов на вулицю, де перехожі викликали йому «швидку». Слідчо-оперативна група вилучила з місця події речові докази, зокрема ніж, який нападниця намагалась сховати. Зловмисницю правоохоронці затримали на місці події у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 56-річна уродженка Івано-Франківської області».

За вказаним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«Наразі ми, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва, повідомили фігурантці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення».

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: