У Києві затримали водія маршрутки, який збував наркотики на зупинці

13:36  |  06.11.2023
У Києві затримали водія маршрутки, який збував наркотики на зупинці

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Керманич маршрутного автотранспорту привозив до столиці наркотичні речовини та займався їх продажем з рук в руки прямо на зупинці громадського транспорту. Фігуранту загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Поліцейські Святошинського управління поліції отримали оперативну інформацію про, те що водій фірми міжобласних пасажирських перевезень займається збутом наркотичних речовин.

В ході проведення комплексу оперативних заходів правоохоронці задокументували факт реалізації  канабісу 37-річним порушником.

Як стало відомо, наркотичні речовини він поставляв з Житомирщини. 

У результаті обшуку за його місцем проживання слідчі виявили та вилучили чергову партію «товару», підготовлену до збуту.

Загалом, у порушника вилучено 100 грамів наркотичної речовини. Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за  ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Правопорушнику загрожує  до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: