У Києві затримали сутенерів, на яких працювало близько 100 дівчат

20:10  |  03.08.2023
У Києві затримали сутенерів, на яких працювало близько 100 дівчат

Фото: npu.gov.ua

Серед фігурантів — організаторка і троє спільників. Свою злочинну діяльність вони організували на території столиці та кількох обласних центрів держави.

Джерело: Національна поліція України

Правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка організувала надання сексуальних послуг за гроші.

У ході розслідування встановлено, що організатором цієї групи була 30-річна харків’янка. Вона безпосередньо відповідала за функціонування злочинного бізнесу.

Зокрема для його реклами й розкрутки створили спеціалізований Telegram-канал, де пропонували сексуальні послуги дівчат модельної зовнішності.

На цьому інтернет-ресурсі  щодобово розміщувалося понад 30 анкет жінок із їхніми портфоліо, а також прейскурант.

Вартість сексуальних послуг повій сягала від 300 доларів США за годину до 2000 доларів США за ніч. Організаторка сутенерської схеми, експлуатуючи дівчат, отримувала з кожного замовлення певний відсоток від суми їх заробітку.

До свого кримінального бізнесу вона залучила співучасницю, яка адмініструвала Telegram-канал з пропозиціями платних сексуальних послуг, а також двох чоловіків, які займалися доставкою повій замовникам.

Загалом у ході документування зафіксовано втягнення у заняття проституцією понад 100 дівчат.

Організаторку злочинної групи затримано в процесуальному порядку. Їй повідомлено про підозру у вчиненні сутенерства в складі групи осіб за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України.

За вчинення сутенерства у складі злочинної групи та втягнення осіб у заняття проституцією фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Під час обшуків у фігурантів вилучено елітні автомобілі, готівку в гривнях і доларах США, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, смартфони та сім-картки різних операторів мобільного зв’язку.

Після проведення першочергових слідчих дій повідомлення про підозру отримають інші учасники кримінальної схеми.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: