У Києві затримали росіянина, який збував наркотики

12:39  |  18.12.2023
У Києві затримали росіянина, який збував наркотики

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські провели оперативну закупку та обшук за місцем мешкання порушника. У результаті проведених заходів вилучено канабіс та інші речові докази, підтверджуючі незаконну діяльність фігуранта. Громадянину рф, який перебував на території України незаконно, загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

У ході реалізації оперативної інформації, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими столичного главку за процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрили порушника, який збував канабіс на території міста Києва.

За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю поліції столиці Олександра Дибова, поліцейські затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Працівники УБН спільно зі слідчими провели оперативну закупку та задокументували факти збуту фігурантом канабісу. Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили пакет з наркотичним засобом. Крім того, поліцейські встановили, що фігурант незаконно перетнув український кордон та перебував на території країни без відповідних документів».

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 — незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі пів мільйона гривень.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: