У Києві затримали п’яного водія, який вчинив потрійну ДТП

14:43  |  18.03.2024
У Києві затримали п’яного водія, який вчинив потрійну ДТП

Фото: kyiv.npu.gov.ua

23-річний керманич «Audi» у стані алкогольного сп’яніння наїхав на автомобіль «Infiniti», що рухався у попутному напрямку, від зіткнення легковик виїхав на зустрічну смугу та в’їхав ще й у «КІА». Внаслідок аварії постраждали двоє водіїв.  

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

18 березня вранці, до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва.

Правоохоронці встановили, що 23-річний водій автомобіля «Audi» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад «Драгер» показав 1,74 проміле.

Рухаючись по проїзній частині дороги він наїхав на автомобіль «Infiniti», який їхав попереду нього у попутному напрямку. Внаслідок удару, водій «Infiniti» втратив керування та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся ще й з автомобілем «КІА».

Відтак, водії «Infiniti» та «КІА» отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні.

Правоохоронці затримали водія «Audi» в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: