У Києві затримали п’яного кермувальника Шевроле, який збив жінку на переході

18:09  |  27.08.2024
У Києві затримали п’яного кермувальника Шевроле, який збив жінку на переході

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Повідомлення про ДТП в Оболонському районі надійшло до правоохоронців 26 серпня близько 20:30. На місці працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку, патрульні поліцейські та бригада швидкої медичної допомоги.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

За попередньою інформацією, 43-річний водій автівки Шевроле, рухаючись по проспекту Володимира Івасюка, скоїв наїзд на пішохода – жінку 1971 року народження, яка саме переходила проїзну частину на нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди остання отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому кісток тазу.

Постраждалу лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги. Слідчі перевірили водія автомобіля на стан сп’яніння — прилад «Драгер» показав 1,25 проміле.

Порушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури винуватцю ДТП повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: