У Києві затримали п’яного керманича скутера, який вчинив ДТП із потерпілими

16:03  |  13.05.2024
У Києві затримали п’яного керманича скутера, який вчинив ДТП із потерпілими

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Водій двоколісного раптово змінив траєкторію руху ліворуч та виїхав на сусідню смугу, де зіткнувся із мікроавтобусом «Фольцваген». Внаслідок ДТП 24-річний пасажир скутера, який не мав захисного шолома, отримав важку черепно-мозкову травму, за його життя наразі борються лікарі. У винуватця аварії прилад Драгер зафіксував 2,26 проміле. 

Джерело: Поліція Києва

Автопригода відбулась вчора ввечері у Солом’янському районі столиці. На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку та лікарі.

Як встановили правоохоронці, 31-річний кермувальник «Ямаха Джог», рухаючись по вулиці Миколи Голего, змінив траєкторію руху ліворуч та виїхав на сусідню смугу, внаслідок чого зіткнувся з мікроавтобусом «Фольцваген».

Внаслідок події 24-річний пасажир двоколісного транспортного засобу, який не мав захисного шолома, отримав важку черепно-мозкову травму та наразі перебуває у реанімації.

У кермувальника «Ямахи» поліцейські зафіксували 2,26 проміле алкоголю, останній також отримав тілесні ушкодження, втім, після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

Слідчі слідчого управління затримали порушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі клопочуть перед судом про обгорання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: