У Києві затримали чоловіка, який жорсткого побив охоронця магазину через зауваження

13:16  |  12.04.2024
У Києві затримали чоловіка, який жорсткого побив охоронця магазину через зауваження

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння наніс охоронцю магазину близько двадцяти ударів металевою палкою та втік. Його затримали протягом доби. За вчинене нападнику загрожує до восьми років ув’язнення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що невідомий сильно побив охоронця одного з супермаркетів Солом’янського району.

Працюючи на місці події поліцейські встановили, що потерпілий зробив зауваження чоловікові, що зайшов до приміщення магазину у нетверезому стані. Той вийшов із супермаркету й через годину повернувся до крамниці з металевою палицею та почав бити нею охоронця, завдавши близько двадцяти ударів, після чого втік.

Медики діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку.

В ході проведення розшукових заходів оперативники територіального підрозділу протягом доби встановили та затримали нападника. Ним виявився 52-річний уродженець Донеччини.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Судом йому обрано запобіжний захід – безальтернативне тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: