У Києві затримали чоловіка, який зґвалтував жінку

15:31  |  20.09.2023
У Києві затримали чоловіка, який зґвалтував жінку

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Потерпіла отримала численні тілесні ушкодження, від яких згодом померла у лікарні. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавленні волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що з вулиці Пуща-Водицької вони госпіталізували жінку з тілесними ушкодженнями та підозрою на зґвалтування.

Для з’ясування всіх обставин події за викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції.

Правоохоронці встановили, що напередодні порушник запросив 53-річну знайому до себе до дому, де вони разом вживали спиртні напої.

Надалі чоловік став залицятись до гості, а коли жінка почала чинити опір — декілька раз вдарив її по голові та зґвалтував.

Після скоєного потерпіла дісталася домівки, де її у важкому стані виявила сусідка та викликала лікарів.

Киянку у вкрай тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу, проте отримані тілесні ушкодження виявились несумісні з життям і жінка згодом померла.

«У ході невідкладного обшуку ми вилучили з оселі підозрюваного речові докази з ймовірними слідами крові потерпілої, які передали на відповідне експертне дослідження. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Миколаївської області, 1972 року народження» — повідомив начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 152 Кримінального кодексу України – зґвалтування, що спричинило тяжкі наслідки.

За погодженням з Оболонською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: