У Києві затримали чоловіка, який здійснив напад на фінансову установу

13:39  |  01.03.2024
У Києві затримали чоловіка, який здійснив напад на фінансову установу

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік у балаклаві ввірвався до приміщення, побив працівника закладу та забрав з сейфа гроші. Протягом доби його затримали. Фігуранту вже повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До Солом’янського управління поліції звернувся представник місцевої фінустанови з повідомленням про пограбування.

За інформацією начальника Солом’янського управління поліції, Ігора Леуса, правоохоронці ретельно опрацювали місце події і протягом доби встановили та затримали зловмисника:

«Під час слідчих дій ми з’ясували, що чоловік, вдягнувши балаклаву та інші засоби маскування, ввечері увірвався в приміщення установи. Він вдарив працівника та, погрожуючи розправою, змусив відчинити сейф з грошима, звідки забрав близько 24 тисяч гривень».

Фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

«За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою до суду внесено клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою та перевіряємо його на причетність до скоєння інших злочинів на території столиці. Відповідно до санкції інкримінованої підозрюваному статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі, строком до десяти років» – повідомив начальник Солом’янського управління поліції.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: