У Києві затримали чоловіка, який зберігав зброю та боєприпаси

12:44  |  02.11.2023
У Києві затримали чоловіка, який зберігав зброю та боєприпаси

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час обшуку з оселі порушника вилучено корпус гранати РГО із запалом УЗД, гвинтівку, травматичну зброю та набої. Тепер чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

Оперативники та слідчі Оболонського управління поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України в ході розслідування кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем мешкання підозрюваного, який зберігав зброю та боєприпаси.

У результаті у квартирі киянина виявлено та вилучено корпус гранати РГО із запалом УЗД, гвинтівку, травматичну зброю, а також 272 набої калібру 7,62 мм та 8 патронів калібру 9 мм.

Зброю та боєприпаси направили на проведення експертиз, а порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисником виявився місцевий мешканець, 1970 року народження. Наразі поліцейські встановлюють походження вилученого.

Слідчими Оболонського управління поліції за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: