У Києві затримали чоловіка, який викрав автівку з паркувального майданчика продуктового магазину

17:02  |  24.04.2024
У Києві затримали чоловіка, який викрав автівку з паркувального майданчика продуктового магазину

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник, скориставшись тим, що власник залишив транспортний засіб не зачиненим, проник всередину та за допомогою запасних ключів, завів двигун й поїхав з місця. Поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Поліція Києва

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від 33 – річного чоловіка про те, що зник його автомобіль марки «Мерседес Спрінтер», який був припаркований біля продуктового магазину. На місце події для з’ясування всіх обставин виїхала слідчо- оперативна група.

Під час проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що зловмисник скористався тим, що власник автівки залишив її не зачиненою. Він проник всередину, де знайшов запасні ключі, завів двигун та поїхав з місця.

За декілька годин правоохоронці розшукали транспортний засіб та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

44-річному мешканцю Київщини, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: