У Києві затримали чоловіка, який вбив товариша (відео)

13:07  |  15.02.2024
У Києві затримали чоловіка, який вбив товариша

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фігурант наніс близько 15 ножових поранень потерпілому, внаслідок чого він помер. Після чого разом зі знайомим витягнули тіло потерпілого з квартири на вулицю та залишили біля сміттєвих баків. Зловмисникам повідомлено про підозру.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі, виявлено тіло невстановленого чоловіка зі слідами крові. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Правоохоронці помітили, що сліди крові ведуть до під’їзду багатоповерхівки, а далі й до однієї з квартир. Там поліцейські виявили двох чоловіків, які намагалися змити сліди крові зі свого одягу, тож їх затримали за підозрою у вбивстві чоловіка.

Виявилось, що під час застілля хазяїн квартири посварився з потерпілим, накинувся на нього з ножем та завдав чисельних поранень, внаслідок яких останній помер.

Надалі фігурант попросив товариша допомогти приховати сліди злочину та разом витягнули тіло чоловіка на вулицю й залишили біля сміттєвих баків. Судово-медичний експерт під час огляду потерпілого нарахував близько 15 ножових поранень.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури 50-річному зловмиснику, який вчинив вбивство, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Його 46-річному спільнику, який допомагав приховати злочин, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України. Санкція найтяжчої статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: