У Києві затримали чоловіка, який тяжко травмував перехожого

15:02  |  01.05.2023
У Києві затримали чоловіка, який тяжко травмував перехожого

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час конфлікту на вулиці порушник завдав удар по голові чоловіка, від якого він впав. Потерпілого з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували у лікарню. Слідчі повідомили фігуранту про підозру.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію з вулиці Братиславська 54–річного місцевого мешканця з травмою голови.

За вказаною адресою негайно прибули наряди патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Ігор Мордусенко, у ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили свідків події та зібрали речові докази:

«Ми з’ясували, що на ринку між двома чоловіками виникла сварка, під час якої порушник вдарив опонента по голові, внаслідок чого потерпілий впав. Постраждалого із черепно-мозковою травмою доставили до медичного закладу для надання допомоги. У ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили особу, причетну до скоєного злочину. Ним виявився 39-річний мешканець столиці, якого ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження.

За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину.

Правоохоронці вийшли з клопотанням до суду про обрання порушнику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: