У Києві затримали чоловіка, який тяжко поранив жінку

12:54  |  18.01.2024
У Києві затримали чоловіка, який тяжко поранив жінку

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник декілька разів вдарив жінку ножем. Поліцейські затримали підозрюваного протягом години. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації Києва

Інформація про нанесення ножового поранення жінці надійшла до Дніпровського управління поліції.

На місце події терміново прибули лікарі екстреної медичної допомоги, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Карина Грані, на місці події правоохоронці встановили, що жінку під час з’ясування стосунків поранив чоловік, з яким вони останнім часом проживають окремо:

«Зловмисник, перебуваючи напідпитку, прийшов до оселі, де наразі дружина мешкає з донькою. Коли жінка відкрила двері, колишній чоловік вдарив її декілька разів ножем у живіт та втік залишивши знаряддя злочину на підлозі. Медики госпіталізували потерпілу, а слідчо-оперативна група вилучила знаряддя злочину – ніж та інші речові докази».

Оперативний черговий передав орієнтування на зловмисника нарядам поліції й протягом години патрульні поліцейські спільно з оперативниками територіального підрозділу встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його.

Слідчі, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: