У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою

14:55  |  24.10.2023
У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час сварки з дружиною зловмисник хотів вчинити самогубство: дістав бойову гранату та висмикнув з неї чеку. За результатом перемовин правоохоронці вилучили у порушника вибуховий пристрій та затримали його.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на провулку Електриків невідомий погрожує вчинити самогубство.

Начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький повідомив, що на місці події правоохоронці виявили чоловіка з гранатою у руках, з якої вже висмикнув чеку:

«Зловмисник перебував в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно та не йшов на контакт, тож ми оточили місце події та спільно з бійцем КОРД розпочали перемовини. Надалі нам вдалось затримати фігуранта та вилучити в нього небезпечний пристрій — бойову гранату Ф-1. Порушником виявився 52-річний місцевий мешканець, який пояснив свій вчинок проблемами у сімейному житті».

Слідчі оголосили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї, а також вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: