У Києві затримали чоловіка, який побив трьох жінок та неповнолітню

14:34  |  12.04.2023
У Києві затримали чоловіка, який побив трьох жінок та неповнолітню

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Дізнавачі зібрали необхідну доказову базу та повідомили затриманому про підозру. За скоєне зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До чергової частини Шевченківського управління поліції протягом декількох днів надійшли заяви від потерпілих про те, що на вулиці їх побив невідомий чоловік.

Дізнавачі прийняли у потерпілих заяви про скоєння кримінального проступку та розпочали досудове розслідування.

За словами дізнавача відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Ольги Миколаєнко, правоохоронці затримали порушника у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України:

«Зловмисник підходив по перехожих жінок та бив їх по обличчю та ногам. Одна з потерпілих саме стояла на зупинці громадського транспорту, коли на неї зненацька напав невідомий. Інша виходила з підземного переходу, а ще одна жінка та неповнолітня дівчина йшли в напрямку до станції метро «Майдан Незалежності». Ми встановили особу порушника та затримали його. Ним виявився раніше судимий за крадіжку уродженець міста Миколаїв, 1992 року народження. Свої дії кривдник пояснити не зміг».

За даним фактом відділом дізнання Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, — це хуліганство.

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. За скоєне зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: