У Києві затримали чоловіка, який під час сварки з дружиною погрожував підірвати гранату

13:41  |  05.03.2024
У Києві затримали чоловіка, який під час сварки з дружиною погрожував підірвати гранату

Фото: kyiv.npu.gov.ua

З оселі порушника правоохоронці вилучили три гранати. Чоловіку повідомлено про підозру за незаконне зберігання боєприпасів, йому загрожує до семи років за ґратами.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До Святошинського управління поліції надійшла інформація від місцевої мешканки про те, що у квартирному тамбурі столичної багатоповерхівки її чоловік незаконно зберігає боєприпаси.

Заявниця розповіла, що між нею та чоловіком відбувся побутовий конфлікт, під час якого останній пригрозив підірвати квартиру.

Правоохоронці затримали порушника, а під час невідкладного обшуку в його оселі виявили три гранати. Вилучені боєприпаси поліцейські відправили на відповідну експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції за погодженням зі Святошинською окружною прокуратурою 25-річному уродженцю Житомирської області повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: