У Києві затримали чоловіка, який обливав людей фарбою (відео)

13:58  |  24.11.2023
У Києві затримали чоловіка, який обливав людей фарбою

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Порушник пересувався вулицями міста на велосипеді та з хуліганських спонукань виливав на випадкових перехожих фарбу червоного кольору. Слідством встановлено 11 злочинних епізодів, скоєних фігурантом. Наразі правоохоронці розшукують інших громадян, які постраждали від дій зловмисника.

Джерело: Поліція Києва

До поліції Києва надійшло декілька звернень від місцевих мешканців про те, що у Подільському районі невідомий чоловік їздить на велосипеді та обливає людей червоною фарбою.

Згодом, під час відпрацювання території, дільничні офіцери поліції затримали підозрюваного. Ним виявився раніше не судимий киянин, 1981 року народження. Останній мав із собою пляшку з фарбою червоного кольору, яку разом із велосипедом правоохоронці вилучили у якості речових доказів.

Мету своїх вчинків затриманий пояснити не зміг. Загалом поліцейські встановили 11 осіб, які постраждали від дій фігуранта.

Дізнавачі Подільського управління поліції оголосили порушнику про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, тобто, у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: