У Києві затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку у приміщенні залізничного вокзалу

14:50  |  16.01.2024
У Києві затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку у приміщенні залізничного вокзалу

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисник викрав у жінки сумку з грошима та документами. Поліцейські затримали порушника протягом години. Речові докази вилучено. За вчинене йому загрожує до восьми років за ґратами.

Джерело: Поліція Києва

Днями до столичної поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що вночі у приміщенні вокзалу в неї зникла шкіряна сумка з грошима та документами. Правоохоронці негайно розпочали пошук особи, яка вчинила крадіжку.

Відпрацьовуючи прилеглу до місця скоєння злочину територію, правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 60-річний уродженець Запорізької області.

З’ясувалося, що порушник, знаходячись у приміщенні вокзалу помітив у залі очікування жінку, яка заснула. Поряд із нею стояла жіноча сумка, яку він викрав.

Поліцейські вилучили у порушника речові докази та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомо, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Слідчі за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: